Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Juni 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Juni 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for juni 2020 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede her

Download billedet her 

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

  • M&A interessen stabiliseres efter Covid-19: Covid-19 har påvirket det nordiske deal flow negativt. Antallet af månedlige M&A transaktioner i 2020, ligger under 2019 niveauet. I april ramte markedet bunden med -55,7% under sidste års niveau. Nye tal tyder på, at M&A interessen stabiliseres – i juni måned, steg deal flowet til -44,4% under sidste års niveau.
  • År til dato (juni) 2020, ligger det akkumulerede antal nordiske transaktioner -40,5% under sidste års niveau for 2019. Hårdest ramt er Finland, hvis samlede antal transaktioner ligger -46,7% under sidste års niveau. Herefter kommer Norge med -46,6%, Danmark med -36,6%, og til sidste Sverige med -35,3%.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.