Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Maj 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Maj 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for maj 2020 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede her

Download billedet her

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

 • I en EY-spørgerunde omkring frasalg af aktiviteter, indikerer 57% af de 300 adspurgte virksomheder at de overvejer frasalg inden for 12 måneder. Heraf melder 52% at årsagen er finansiering af investeringer i ny teknologi.
 • EY’s analyse peger på, at virksomheder kan repositionere sig via frasalg efter Covid-19.
 • Covid-19’s påvirkning på dealflowet ses stadig i tallene. Antal deals ÅTD er ~39% lavere i forhold til sidste år, og ~54% lavere for juni måned i forhold til sidste år.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.