Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Maj 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Maj 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for maj 2020 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede her

Download billedet her

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

  • I en EY-spørgerunde omkring frasalg af aktiviteter, indikerer 57% af de 300 adspurgte virksomheder at de overvejer frasalg inden for 12 måneder. Heraf melder 52% at årsagen er finansiering af investeringer i ny teknologi.
  • EY’s analyse peger på, at virksomheder kan repositionere sig via frasalg efter Covid-19.
  • Covid-19’s påvirkning på dealflowet ses stadig i tallene. Antal deals ÅTD er ~39% lavere i forhold til sidste år, og ~54% lavere for juni måned i forhold til sidste år.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.