Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV/M&A Outlook: Maj 2021

Nordisk SMV/M&A Outlook: Maj 2021

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for maj 2021 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede

Download billede

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:
 • Det høje M&A deal flow som sås afslutningsvis i 2020, fortsætter ind i 2021. I alt observeres 709 transaktioner fra januar til maj i 2021, sammenlignet med 370 i samme periode 2020 – en samlet stigning på +91,6%. Niveauet er samtidig det højeste observeret ÅTD siden 2014, hvilket tegner positivt fremadrettet.
 • Af de 709 transaktioner ÅTD, ses en massiv fremgang i alle Nordiske lande. I forhold til samme periode sidste år, ligger Danmark +92,4% over niveau; Sverige +101,5% Norge +68,4%, og Finland +107,7%.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.