Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Maj og juni 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: Maj og juni 2019

Så er EY’s ”Nordisk SMV M&A Outlook” for maj og juni udkommet. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet har det, for de nordiske SMV’er.

Klik for større billede her

Download billedet her

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner for denne måned viser følgende hovedelementer:

  • EY spørgerunde indikerer en større interesse for toplinje synergier på tværs af fremtidige opkøb.
  • Højdespringerne blandt sektorer, indenfor opkøb, er primært IT/tech, industri og produktion, samt business services.
  • Antallet af danske og norske SMV transaktioner år til dato, er på niveau, mens der er en tilbagegang i de resterende nordiske lande.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.