Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2019

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

 
 
Analysen af nordiske M&A transaktioner for marts 2019 viser følgende hovedelementer:
  • 94% af de adspurgte nordiske virksomheder indikerer at M&A aktiviteten vil være stigende. Dette er en stigning på +18% fra forrige års undersøgelse.
  • Antallet af transaktioner i Danmark og i norden er stadig på et højt niveau. Ligeledes er den gennemsnitlige transaktionsværdi højere (år til dato), end den var sidste år.
  • Ligeledes observerer vi et multipelniveau for de nordiske SMV transaktioner på et højt gennemsnitligt niveau. Vi ser dog, at niveauet i væsentlig grad afhænger af fx sektor, størrelse på virksomheden og interne forhold i virksomheden.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.