Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2019

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

 
 
Analysen af nordiske M&A transaktioner for marts 2019 viser følgende hovedelementer:
 • 94% af de adspurgte nordiske virksomheder indikerer at M&A aktiviteten vil være stigende. Dette er en stigning på +18% fra forrige års undersøgelse.
 • Antallet af transaktioner i Danmark og i norden er stadig på et højt niveau. Ligeledes er den gennemsnitlige transaktionsværdi højere (år til dato), end den var sidste år.
 • Ligeledes observerer vi et multipelniveau for de nordiske SMV transaktioner på et højt gennemsnitligt niveau. Vi ser dog, at niveauet i væsentlig grad afhænger af fx sektor, størrelse på virksomheden og interne forhold i virksomheden.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.