Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2020

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Klik for større billede her

Download billede her

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

• Covid-19 har påvirket økonomien og derved også M&A markedet i norden negativt. Vi ser et svækket deal flow for 2020 ÅTD marts, især i Danmark.

• Igangværende transaktioner udskydes eller rammes af øget behov for sikkerhed fra købers side.

• COVID-19 pandemien har fortsat en voksende indflydelse på usikkerheden om den økonomiske situation på tværs af alle sektorer. EY har fremsat tre tænkelige scenarier for Covid-19s påvirkning på økonomien indenfor de kommende 18 til 24 måneder; V-, W, og trappe-scenariet. EY’s analyse peger på trappe-scenariet, der er dog fortsat stor usikkerhed omkring scenarierne

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.