Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2020

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Klik for større billede her

Download billede her

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

• Covid-19 har påvirket økonomien og derved også M&A markedet i norden negativt. Vi ser et svækket deal flow for 2020 ÅTD marts, især i Danmark.

• Igangværende transaktioner udskydes eller rammes af øget behov for sikkerhed fra købers side.

• COVID-19 pandemien har fortsat en voksende indflydelse på usikkerheden om den økonomiske situation på tværs af alle sektorer. EY har fremsat tre tænkelige scenarier for Covid-19s påvirkning på økonomien indenfor de kommende 18 til 24 måneder; V-, W, og trappe-scenariet. EY’s analyse peger på trappe-scenariet, der er dog fortsat stor usikkerhed omkring scenarierne

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.