Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2021

Nordisk SMV M&A Outlook: Marts 2021

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for marts 2021 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede

Download billede

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

 • Det høje M&A deal flow som sås afslutningsvis i 2020 forsætter ind i første kvartal af 2021.
 • I alt observeres 397 transaktioner i første kvartal af 2021, mod 243 i samme periode 2020, en stigning på +63,4%. Niveauet er samtidig det højeste observeret i første kvartal siden 2014 og tegner derfor positivt fremadrettet.
 • Af de 397 transaktioner i første kvartal af 2021, ses en fremgang i alle Nordiske lande. I forhold til samme periode sidste år, ligger Danmark +70,0% over niveau; Sverige +65,5%; Norge +43,3%; og Finland +80,5%.
 • Der sker fortsat mange transaktioner på tværs af grænserne. Ydermere erfarer vi, at især kapitalfondene er blevet mere aggressive med deres opkøbsstrategier.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.