Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: November 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: November 2019

Så er EY’s ”Nordisk SMV M&A Outlook” for november måned opdateret. EY’s ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver et billede af de nordiske M&A tendenser.

Klik for større billede her

Download billedet her

Analysen af nordiske M&A transaktioner for denne måned viser følgende hovedelementer:

• De nordiske ledere forventer, at konkurrencen for strategiske add-ons vil stige det næste år. Hertil mener 67% af dem som svarer ja, at finansielle købere vil have større interesse herfor end strategiske.

• Vi ser et pænt aktivitetsniveau for hele norden. Sammenlagt er niveauet på højde med de to forrige års aktivitetsniveau og forventes at fortsætte året ud.

• Vi ser fortsat en høj interesse for nordisk cross-border konsolidering. Af samme årsag, ser vi ligeledes at udenlandske aktører investerer i nordiske brohoveder for at vækste deres markedsposition og/eller tiltrække nye kompetencer.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.