Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: November 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: November 2019

Så er EY’s ”Nordisk SMV M&A Outlook” for november måned opdateret. EY’s ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver et billede af de nordiske M&A tendenser.

Klik for større billede her

Download billedet her

Analysen af nordiske M&A transaktioner for denne måned viser følgende hovedelementer:

• De nordiske ledere forventer, at konkurrencen for strategiske add-ons vil stige det næste år. Hertil mener 67% af dem som svarer ja, at finansielle købere vil have større interesse herfor end strategiske.

• Vi ser et pænt aktivitetsniveau for hele norden. Sammenlagt er niveauet på højde med de to forrige års aktivitetsniveau og forventes at fortsætte året ud.

• Vi ser fortsat en høj interesse for nordisk cross-border konsolidering. Af samme årsag, ser vi ligeledes at udenlandske aktører investerer i nordiske brohoveder for at vækste deres markedsposition og/eller tiltrække nye kompetencer.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.