Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Oktober 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Oktober 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for oktober 2020 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede

Download billedet

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser.

Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

 • Transaktionsniveauet i Norden har bevæget sig tilbage mod 2019-niveauet. Ser vi udelukkende på crossborder transaktioner, ses det tydeligt, at udenlandske købere vendte blikket væk fra Danmark, da Covid-19 brød ud i februar/marts. Vi ser nu ind i en forbedring af det nordiske M&A markedet, hvor antallet af crossborder transaktioner i september og oktober er over sidste års niveau.
 • Multipelniveauet år til dato påvirkes af relativt få annoncerede transaktioner med offentlige multipler, derfor bør 2020 niveauet tages med et hvis forbehold. Medianen for Nordiske SMV transaktioner med offentliggjorte værdiansættelser, ligger på 7,9x EV/EBITDA.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.