Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: September 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: September 2019

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for denne måned opdateret. Du kan se, hvordan transaktionsmarkedet har det for de nordiske SMV’er.

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Klik for større billede her

Download billedet her

Analysen af nordiske M&A transaktioner september måned viser følgende hovedelementer:

 • Historisk stor tro på tilgang i M&A aktiviteten blandt de nordiske aktører.
 • År til dato ligger det nordiske deal-flow lidt bagefter sidste års, men Danmark ligger næsten på samme antal transaktioner.
 • Der er stadig god gang i de vanlige industrier (såsom IT, industri og produktion m.fl.), men der har også været flere transaktioner indenfor ”Construction” og ”Media”.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.