Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: September 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: September 2019

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for denne måned opdateret. Du kan se, hvordan transaktionsmarkedet har det for de nordiske SMV’er.

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Klik for større billede her

Download billedet her

Analysen af nordiske M&A transaktioner september måned viser følgende hovedelementer:

  • Historisk stor tro på tilgang i M&A aktiviteten blandt de nordiske aktører.
  • År til dato ligger det nordiske deal-flow lidt bagefter sidste års, men Danmark ligger næsten på samme antal transaktioner.
  • Der er stadig god gang i de vanlige industrier (såsom IT, industri og produktion m.fl.), men der har også været flere transaktioner indenfor ”Construction” og ”Media”.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.