Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Robotics & SaaS

Robotics & SaaS

Robotics & SaaS branchen er kendetegnet ved hurtighed, præcision og skarp konkurrence på et marked i konstant forandring. Vi forstår de udfordringer (og muligheder) virksomheden står overfor, når voldsom vækst, strategi, finansiering og international etablering skal gå op i en højere enhed. Med stort branchekendskab tilbyder vi en række væsentlige rådgivningsydelser til virksomheder inden for Robotics & SaaS (Software as a Service).

I tæt dialog og samarbejde med branchen afholder vi løbende seminarer og gå-hjem-møder, med masser af erfaringsudveksling, ny viden og netværk blandt samarbejdspartnere, rådgivere og investorer.

Læs mere om vores ydelser nedenfor.

Attraktivt Task Force til Start-Ups

Hos EY tilbyder vi rådgivning til Start-ups inden for Robotics & SaaS. Det gør vi gennem vores Task Force team som rådgiver og hjælper unge virksomheder med alt fra etablering, til rådgivning om bogføringssystemer, incitamentsprogrammer, vækststrategi, samt generel rådgivning og sparring om forhold inden for moms, skat, revision og regnskab. Kontakt Michael Damsgaard for yderligere information omkring vores Task Force.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på det formelle (revision/regnskab) og inkluderer uformel sparring hos vores eksperter inden for de nævnte områder for din virksomhed.

Sales Readiness

Hvilke overvejelser bør der være for at sikre at en virksomhed altid ser ”godt ud”? EY Local M&A har et fast koncept. Konceptet indeholder fokus på prisoptimering men også red-flags herunder juridiske, IT og regnskabsmæssige forhold.

Læs EY’s materiale om Hvorfor salgsklar og Salgsklar – et hurtigt overblik.

Finansiering

Soft Money

Har virksomheden forsknings- og udviklings (FoU) aktiviteter? Har den evt. patent(er)? Så kan der være mulighed for at søge offentlige tilskud fra danske eller europæiske programmer. EY’s tilskudsteam (R&D and Innovation Services) assisterer bl.a. med afklaring af muligheder, ansøgningsskrivning, partnersøgning (hvis relevant), projektbudget, formalia, mm. Dette købes enten som en fuld pakke eller vi giver et tilbud på de enkelte dele, fx Review af ansøgningen inden indsendelse. Læs mere om:

EIC Pilot
Eurostars Danish
Horizon
Innovation Incentives
Innovationsfonden

Egenkapitalfinansiering og fremmedfinansiering

Har du brug for styrket kapitalberedskab og likviditet? EY har stor erfaring med at vurdere hvilke investorer eller finansieringspartnere – banker der er relevante i konkrete situationer. Desuden har vi erfaring med alternative finansieringsformer bl.a. med optimering af arbejdskapital.

Læs mere i EY’s materiale om optimering af arbejdskapitalen.

Transfer-pricing

Mange virksomheder inden for Robotics & SaaS branchen tænker fra start internationalt, og flere har afdelinger rundt om i verden. EY har stor erfaring med, samt stærke relationer til, at understøtte dette.

EY’s skatteafdeling har erfaring med at få startet hurtigt og ”RIGTIGT” med et udenlandsk selskab. Herunder international etablering, håndtering af transfer-pricing udfordringer, etablering af nødvendige aftalegrundlag, ind- & udstationering af medarbejdere mv. Vi hjælper med at udvikle og implementere en struktur, som er tilpasset din virksomhed, med at optimere dine processer og med at styre dine handelsomkostninger. Vores transfer-pricing rådgivere gennemgår og dokumenterer dine transfer-pricing-politikker og -processer, samt tilpasser dem i forhold til din forretningsstrategi.

Outsourcing af administrative ydelser

For mange er det centralt, at have et slim og fleksibelt beredskab, og ikke mindst ressourcer til at udvikle forretningen og pleje kunderne. Business Service i EY har stor erfaring med at identificere outsourcing muligheder og bistå med disse fx bogholderi, debitor/kreditorstyring, løn- og momsadministration mm.

Budget

Mange har brug for at rejse penge og brug for, at der er et pålideligt materiale omkring deres forventninger. Få udarbejdet et lækkert og professionelt budgetmateriale med rød tråd til din vækststrategi.

Strategirådgivning med EY Growth Navigator™

Hvordan kommer din virksomhed fra inspiration, til voksende virksomhed, til en global spiller? Og hvordan opretholder man langsigtet vækst? Med EY Growth Navigator™ programmet kan vi identificere de rigtige vækstmuligheder, accelerere – og opretholde din vækst uanset skala og branche.

Læs EY’s materiale om EY Growth Navigator™.

Kontakt os

Vi kan til enhver tid sammensætte et team af eksperter, som er i stand til at håndtere komplekse og krævende udfordringer, samt yde en fuldt dækkende service hvor end i verden virksomheden befinder sig.

EY’s øvrige branchegrupper

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.