Fremdrift

Indtast dit søgeord

Søren Smedegaard Hvid

  Sociale medier

Robotterne skal kæmpe i danske farver

Robotterne skal kæmpe i danske farver

13. december 2018

Mobile Industrial Robots ved Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen er danske vindere af EY Entrepreneur Of The Year 2018. Virksomheden skal nu repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i 2019, hvor vindere fra flere end 50 lande skal dyste om sejren.

Mobile Industrial Robots er en førende producent af selvkørende og samarbejdende mobile robotter og godt på vej til at blive et globalt væksteventyr, lød det bl.a. fra den danske jury, da virksomheden blev kåret foran 800 erhvervsledere samlet i København.

Robotindustrien har på få år udviklet sig stærkt i Danmark, og Mobile Industrial Robots er en aktiv del af et levende miljø, hvor de inspirerer andre omkring sig og selv fører nye ideer ud i livet. Det er altså både virksomhedens danske rødder og to stiftere med stort drive, iværksætterhjerte, stædighed, disciplin og energi og potentialet i en virksomhed, der er ’born global’ og ’first mover’, som kan give en vinderchance, når der afholdes EY World Entrepreneur Of The Year 5.-9. juni 2019 i Monaco.

Mobile Industrial Robots var oppe mod de øvrige regionale vindere i kampen om at blive dette års EY Entrepreneur Of The Year: BILA A/S (Nordjylland), Mountain Top Industries ApS (Sjælland), Netcompany A/S (København), NTG A/S (Syd- og Sønderjylland), Søstrene Grenes Holding ApS (Midtjylland).

Viden og indsigt om vækst og udvikling

EY lancerer nu EY Entrepreneurskab Barometer 2018-19, der samler viden og perspektiver om årets vækstvirksomheder baseret på en analyse blandt deltagervirksomheder i EY Entrepreneur Of The Year.

Du kan blandt andet læse om et år, hvor der er særlig turbo på væksten hos stadig flere virksomheder, om udviklingen regionalt, opkøb som vækststrategi, etablering, familieejerskab, ekspansion, bæredygtighed og diversitet samt entrepreneurskab i skolesystemet og samfundet.

EY Entrepreneurskab Barometer 2018-19

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.