Fremdrift

Indtast dit søgeord

Sport & Entertainment

Sport & Entertainment

I EY har vi mange års erfaring indenfor Sport & Entertainment. Vi leverer blandt andet sparring, specialiseret rådgivning og aktuel opfølgning på lovgivning til hele branchen og de mange forskellig aktører og underleverandører.

Revision og rådgivning til Sport & Entertainment branchen kræver indgående forståelse for de særlige rammer og markedsforhold, som branchen agerer i, herunder grænseoverskridende lovgivning og internationale skatteforhold.

For at imødekomme disse særlige branchekrav har vi etableret et landsdækkende team af revisorer, skattespecialister og konsulenter, som hver især har betydelige kompetencer på området.

Vi kan derudover trække på en perlerække af internationale kollegaer med speciale indenfor rådgivning af sports- og entertainmentbranchen i Europa og resten af verden.

Vores ydelser dækker blandt andet
 • Revision af klubber, spillere, agenter, events, festivaler, musikscener mm.
 • Skattemæssig rådgivning ved klubskifte og flytning til og fra udlandet
 • Udarbejdelse af selvangivelser for udlandsprofessionelle i Danmark og danskere i udlandet
 • Assistance i forbindelse med henvendelser til skattemyndigheder og skattesager
 • Investeringsrådgivning
 • Juridisk rådgivning i forbindelse med kontraktsindgåelse samt -ophævelse.
 • Skattemæssig og juridsk rådgivning i forbindelse med afholdelse af events, arrangementer og konkurrencer mv.
 • Skatte-, momsmæssig og juridisk rådgivning i forbindelse med honorering af kunstnere, artister mv. herunder vedr. sammenhængen mellem indberetningspligt, evt. agent provision, kunstnerens honorar og den momsmæssige behandling heraf.

 

Vi står altid til rådighed for et møde, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om såvel generelle som mere specifikke forhold.

Du kan også læse mere her

 

EY’s øvrige branchegrupper

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.