Fremdrift

Indtast dit søgeord

Strategiudvikling

Strategiudvikling

For langt de fleste virksomheder er dét at lægge en ny strategi eller udvikle en eksisterende en svær og tung proces.

Hvordan griber vi det an? Hvordan skal processen være? Spørgsmålene er mange, når et ledelsesteam skal samles og lægge en fælles plan for virksomhedens udviklingsplaner for de kommende år.

EY 7 Drivers of Growth™

EY har udviklet EY 7 Drivers of Growth™ på basis af vores erfaringer med vækstvirksomheder i Entrepreneur Of The Year.

Vores rådgivere kan hjælpe med at analysere forretningsmæssige udfordringer fra alle vinkler, herunder strategiske, kommercielle, finansielle og operationelle. Vi faciliterer processen og sikrer, at i kommer hele vejen rundt.

Som et led i den igangsatte strategiproces valgte vi at bruge EY som facilitator til en intern proces med fokus på at understøtte en strategisk rejse med fokus på vækst. Det samlede lederteam var samlet, og Ole Rasmussen (EY) faciliterede 7 Drivers-processen som både var jordnær, udfordrende men ikke mindst givende og en øjenåbner, da processen tillod at vi skubbede til hinanden og det bestående blev sat i perspektiv. Resultatet er blevet meget konkret i et 360 graders perspektiv og vil indgå som et af flere elementer i den strategiske proces selskabet er midt i.

Flemming Rasmussen, CEO, East Metal Trade, Esbjerg.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.