Fremdrift

Indtast dit søgeord

Vækstvirksomhed

Vækstvirksomhed

Skal vi hjælpe din virksomhed på vækstrejsen?

I EY har vi indgående kendskab til de muligheder og udfordringer, som virksomheder i vækst står overfor. Vi kan være din sparringspartner på vækstrejsen. Vores rådgivning er fokuseret på at understøtte og indfri din virksomheds vækstpotentiale, uanset hvor du er på rejsen:

Vækstskaberkonkurrencen EY Entrepreneur Of The Year

Udover at rådgive vækstvirksomheder på daglig basis har vi 25 års erfaring med at afholde EY Entrepreneur Of The Year, en af verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrencer. Her kommer vi helt tæt på de mange danske vækstvirksomheder dels via udvælgelsesprocessen og dels via de regionale og nationale kåringer, der skaber synlighed, styrker netværk og deler inspiration fra Danmarks dygtigste vækstskabere.

EY’s netværk af eksperter

Vi har et landsdækkende netværk af dygtige specialister, der kan rådgive dig, så du kan frigøre din virksomheds fulde potentiale og realisere virksomhedens vækststrategi uanset din virksomheds størrelse eller branche.

I EY kan vi, udover vores mange danske specialister på området, også trække på en lang række internationale kollegaer, så vi sikrer, at du og din virksomhed får en effektiv håndtering tilpasset specifikke internationale forhold og udfordringer.

Læs mere her

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.