Fremdrift

Indtast dit søgeord

Bogføring

Bogføring

Der er flere løsninger til at kunne udføre din bogføring online. Afhængig af virksomheden, anbefaler vi ofte at anvende e-conomic til mindre og mellemstore virksomheder. I den anbefaling, vurderer vi blandt andet på virksomhedens kompleksitet i forbindelse med lager og produktion, projektstyring, behov for elektronisk arkivering og mulighed for forenkling af administrative processer i virksomheden. Kontakt os for at høre vores anbefaling til din virksomhed.

Vi kan derudover assistere dig med den daglige bogføring.

Vore medarbejdere har indarbejdet effektive måder at arbejde på, og har med det store bagland af øvrige specialister i vores virksomhed altid den mest opdaterede viden omkring det, der er vigtigt for netop din virksomhed.

Administration

Du skal bruge din tid på det, der er vigtigst for din virksomhed. Vi kan derfor assistere med administrative opgaver omkring skanning af leverandør-fakturaer, fakturering og opfølgning på tilgodehavender.

Denne ydelse er individuel fra virksomhed til virksomhed, men kontakt os, så ser vi på, hvordan vi sammen kan hjælpe din virksomhed.

Læs mere om EY’s ydelser her.

Øvrige ydelser

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.