Fremdrift

Indtast dit søgeord

Cross Border Business Support (CBBS)

Cross Border Business Support (CBBS)

Cross Border Business Support rådgiver danske og internationale virksomheder før, under og efter opstart af virksomhed på nye markeder.

CBBS har en lokalt nærværende og globalt integreret tilgang til internationale opgaver. Teamet har assisteret med koordinering af diverse etableringer og løbende skatteassistance i mere end 100 forskellige lande – og derigennem opbygget et solidt globalt netværk. Det er både store, små og mellemstore virksomheder, som CBBS assisterer før, under og efter etablering af en ny aktivitet i enten Denmark eller udlandet.

CBBS temaet arbejder ud fra en one-point-of-contact tilgang, hvor temaet fungerer både som direkte rådgiver samt kontaktpunkt ift. andre specialistafdelinger internt i EY, herunder Tax, Law, VAT, Immigration, og Revision.

Med CBBS på holdet, får du som kunde en dansk kontaktperson, hvis fineste opgave er at kende din forretning, have overblik over diverse processer samt være ansvarlig for koordineringen og løsningen af de internationale problemstillinger.

Læs mere om CBBS her.

Øvrige ydelser

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.