Fremdrift

Indtast dit søgeord

Digitaliseringsstrategi

Digitaliseringsstrategi

Mange virksomheder har taget digitaliseringen til sig – igennem hele værdikæden. Dette både i forhold til at drive en optimal indkøbsstrategi, til at optimere processer internt i organisationen, og til at tilgå markeder / kunder på nye måder.

– Har du endnu ikke taget skridtet, og/eller kunne du bruge sparring i forhold til at gøre det endnu bedre?

Digitaliseringsstrategi

Selvom mange virksomheder har taget nye muligheder til sig på mange fronter, er der stadig en del som ikke har taget skridtet fuldt ud.

Årsagerne hertil kan være mange, men kan fx skyldes manglende viden på området samt frygten for det ukendte, men også manglende ressourcer til at motivere og drive en sådan proces.

Udviklingen i digitaliseringen går meget hurtigt i de her år, og konsekvenserne ved ikke at forholde sig til dem strategisk og operationelt vil være voldsomme.

Virksomheder der ikke agerer ifht. digitaliseringen risikerer at stå tilbage, mens deres konkurrenter vinder nye markeder, kunder og leverandører. Samtidig går de glip af betydelige effektiviseringer.

EY har solid erfaring med at hjælpe virksomheder i mange sektorer i processen fra strategi til eksekvering af den, så det virker i praksis i hele eller dele af jeres værdikæde.

EY kan bidrage med:

• Identificere og modne udviklingsområder
• Bistå udarbejdelse af digitaliseringsstrategi
• Identificere og segmentere digitale kunder
• Etablere business cases for investeringer
• Udarbejde kravspecifikationer til køb af systemer
• Assistere med implementering af nye systemer
• Modenhendsvurdere medarbejdere og ledere.

Øvrige ydelser

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.