Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Rapportering

Rapportering

De fleste virksomheder har behov for en rapportering af virksomhedens drift og status. Denne rapportering kan være enten til selskabets ledelse, ejere eller bank. Udover at indholdet i rapporteringen er korrekt, er det desuden vigtigt, at rapportens indhold er relevant og har et dækkende omfang. Derudover er det vigtigt, at informationerne kan tilvejebringes effektivt.

I EY kan vi assistere med at udvikle digitale løsninger, der korrekt og effektivt kan styrke rapporteringen.

Din virksomheds behov for rapportering er meget individuelt, og vi har mange muligheder for at kunne lave præcis den rapportering, som din virksomhed måtte have brug for. Dette er ikke alene inden for almindelig regnskabsrapportering, men kan også være på projekter, tidsregistrering samt kunde- og varestatistikker.

Kontakt os med henblik på en vurdering af, hvordan vi kan skræddersy en rapporteringsmodel til jeres virksomhed, som kan give jer det skarpe overblik på status på forretningen.

Øvrige ydelser

[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.