Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Regnskab

Regnskab

Når året rinder op skal der laves et regnskab. Dette kan vi hjælpe dig med at komme nemt og smidigt igennem. Ofte har vi hjulpet dig med bogføringen forud for dette. Vi kan sørge for at sammenstille bilagene i den rette sammenhæng, forberede til revisionen og indberette til de offentlige myndigheder.

Såfremt EY også er din revisor, kan vi i samspil med revisor assistere med at udarbejde og elektronisk opbevare grundlaget for regnskabet samt arbejdspapirer. Dette vil hjælpe revisionen til en mere smidig revision.

Øvrige ydelser

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.