Fremdrift

Indtast dit søgeord

Regnskabsaflæggelse

Regnskabsaflæggelse

Kravene til regnskabsaflæggelse kan variere alt efter type og omfang af virksomhed – men behovet for regnskabsaflæggelse gælder såvel den mindre som den store virksomhed.

Hos EY hjælper vi en lang række virksomheder med opgaver og udfordringer indenfor bogføring, regnskabsudarbejdelse og/eller sikring af overholdelse af lovgivningen på området.

Vi har solid praktisk erfaring med regnskabsaflæggelse, og sætter en ære i at være på forkant, og deltager ofte i arbejdet omkring tilblivelsen af nye love, kommentering af udkast til lovforslag samt implementering af ændringer i årsregnskabsloven. Vi følger derfor den nationale udvikling på regnskabsområdet meget tæt, bl.a. ved at deltage i en række faglige fora.

Vi har regnskabs- og revisionskyndige medarbejdere rundt om i hele landet – skal vi også servicere din virksomhed?

Øvrige ydelser

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.